Parkzicht

Parkzicht bestaat uit 42 huizen die verschillen in beukmaat. Ook kan je kiezen uit een 2- of 3 laagse woning. Kenmerkend aan deze stadswoningen is het platte dak. Hierdoor geniet je op iedere etage van volop ruimte. Daarnaast valt de robuuste baksteenarchitectuur met grote raampartijen op. Dit zorgt voor een fijne doorzonwoning. De 42 woningen zijn verdeeld over zes woonblokken, die gezamenlijk een parkeerhof vormen. Parkeren doe je dus altijd dichtbij.

Uitverkocht!

Parkzicht is volledig uitverkocht.

Tweelaagse woning met een beukmaat van 5,40 m

Deze tweelaagse woningen hebben een beukmaat van maar liefst 5,40 meter. Dit zorgt voor volop ruimte in huis. Op de begane grond vind je een zonnige woonkamer met open keuken. In de entreehal is een separaat toilet en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping geniet je van een royale master bedroom, een ruime tweede slaapkamer en een fijne badkamer. Ook vind je hier de technische ruimte.

Bekijk het woningaanbod
Tweelaagse woning met een beukmaat van 5,40 m

Drielaagse woningen met beukmaat 5,10 meter

Deze royale drielaagse woningen hebben een beukmaat van 5,10 meter. Op de begane grond tref je een ruime living met open keuken. In de entreehal vind je de trap naar boven en een separaat toilet. De eerste verdieping telt een badkamer en twee slaapkamers waaronder een heerlijke master bedroom. Op de tweede verdieping vind je de derde slaapkamer, de technische ruimte en een vertrek dat je naar eigen wens kunt invullen als hobbyruimte, fitnessplek of werkkamer.

Drielaagse woningen met beukmaat 5,10 meter

Tweelaagse woningen met beukmaat 4,50 meter

In deze stoere tweelaagse woningen van 4,50 meter breed is het heerlijk thuiskomen. Via de entreehal met een separaat toilet en de trap stap je de zonnige woonkamer met open keuken in. Op de eerste verdieping tref je een fijne master bedroom, een compacte tweede slaapkamer, een moderne badkamer en de technische ruimte.

Bekijk het woningaanbod
Tweelaagse woningen met beukmaat 4,50 meter

Drielaagse woningen met beukmaat 3,90 m

Deze sfeervolle drielaagse woning kent een beukmaat van 3,90 meter. Dankzij de drie verdiepingen heb je alle ruimte in huis. Op de begane grond tref je de entreehal met separaat toilet en trap. Ook geniet je hier van een sfeervolle woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping vind je een masterbedroom, de badkamer en tweede ruime slaapkamer. Ga je nog een trap omhoog dan kom je op de tweede etage met een derde slaapkamer, de technische ruimte en een vrij in te delen ruimte. Hobbykamer, muziekstudio of gameroom? Aan jou de keuze.

Drielaagse woningen met beukmaat 3,90 m

Inclusief keuken en sanitair

Alle woningen in Parkzicht zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief keuken en sanitair van THUIS - de Showroom. Zie jij jezelf hier wonen?

Lees meer over de keuken en het sanitair
Inclusief keuken en sanitair