Hypotheekadvies

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal.

Extra leencapaciteit

De woningen in Waterzijde en Parkzicht hebben een voorlopig energielabel A++++. Dit betekent dat je ca. EUR 40.000 extra leencapaciteit hebt!

Neem contact op met NextHome om te laten berekenen of dit ook voor jou van toepassing is.

NextHome

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Thuis in de Tippe kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NextHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NextHome kunt afsluiten.

NextHome

De voordelen van NextHome

  • extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • meerwerk (upgrades keuken, upgrades badkamer e.d.) volledig mee te financieren;
  • oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw;
  • een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben;
  • onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij en advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek slechts € 1.375,-.

Wij informeren je verder in het verkooptraject over wat de actuele rentestanden voor jou betekenen.

De voordelen van NextHome

Duurzaamheidshypotheek, de grootste voordelen op een rij

De woningen in het project Thuis in de Tippe worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NextHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper hebt.

Een greep uit deze voordelen:
• Extra hypotheekrente-korting omdat je een energiezuinig huis koopt.
• Meerwerk (upgrades keuken, upgrades badkamer, vloeren e.d.) zijn volledig mee te financieren.
• Wij bieden oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouwperiode. 
• Een hogere hypotheek behoort tot de mogelijkheden omdat je een energiezuinig huis koopt.
• Er zijn goede overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu een koopwoning hebben.
• Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden is een deel van de hypotheek aflossingsvrij.
• De advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek zijn slechts € 1.375,-

Bepaal zelf je ideale maandlast

Bij NextHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper en iedere situatie is anders. De nieuwbouwspecialisten van NextHome nemen uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Meer of minder vermogensopbouw? Wie ben je? Hoe wil je leven? En welke maandlast past daar het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met je Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NextHome.

Vrijblijvend aan tafel voor een gesprek

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NextHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen zijn er, welke opties en extra’s zijn er mogelijk en wat worden je maandlasten? Dit is belangrijke informatie die je wil hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een telefonische afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NextHome zijn gratis en vrijblijvend.

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NextHome slechts € 1.375,- (all-in) bedragen heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek - veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over uw hypotheek. NextHome berekent je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Jij bent onze koper, je mag op service rekenen.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Heb je vragen over de duurzaamheidshypotheek of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard en Miriam. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Thuis in de Tippe. Mailen kan naar info@nexthome.nl.

NextHome

NextHome

Hypotheekadviseur