Waterzijde

Waterzijde dankt haar naam aan de unieke ligging nabij het water. Deze watergang meandert rondom De Tippe en vormt een natuurlijke afscheiding met de omliggende buurten. Waterzijde telt 28 moderne gezinswoningen verdeeld over vijf blokken die samen een groen woonhof vormen. Hier vind je verdekt tussen het groen parkeerplekken zodat de auto uit het straatbeeld is. Met vier verschillende woningtypen biedt Waterzijde een woonplek aan jong en oud. Van starters tot senioren: iedereen voelt zich thuis in deze nieuwe buurt.

Drielaagse woningen met beukmaat 5,40 m

Blok C - bouwnummers 12 t/m 19. Deze drielaagse woningen hebben een beukmaat van maar liefst 5,40 meter. Dit zorgt voor volop ruimte in huis. Op de begane grond vind je een zonnige woonkamer met open keuken. In de entreehal is een separaat toilet en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping geniet je van 2 slaapkamers en een fijne badkamer. Op de tweede verdieping vind je een 3e slaapkamer en de technische ruimte. De rest van de 2e verdieping is vrij indeelbaar. 

Bekijk het woningaanbod
Drielaagse woningen met beukmaat 5,40 m

Drielaagse hoekwoningen met beukmaat 5,10 meter

Blok A - bouwnummers 1 en 6 Deze royale drielaagse hoekwoningen hebben een beukmaat van 5,10 meter. Ze liggen op beide hoeken van Blok A. Op de begane grond tref je een ruime living met open keuken. In de entreehal vind je de trap naar boven en een separaat toilet. De eerste verdieping telt een badkamer en twee slaapkamers waaronder een heerlijke master bedroom. Op de tweede verdieping vind je de derde slaapkamer, de technische ruimte en een vertrek dat je naar eigen wens kunt invullen als hobbyruimte, fitnessplek of werkkamer.

Bekijk het woningaanbod
Drielaagse hoekwoningen met beukmaat 5,10 meter

Wonen in Waterzijde

Energiezuinig wonen

De woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Ze beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Zorgeloos leven in je nieuwe thuis.

Complete woning

De woningen zijn standaard uitgerust met complete keuken en sanitair. Wil je maatwerk? Bij THUIS - De Showroom is alles mogelijk.

Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Deze hypotheek wordt door onze vaste partner NextHome aangeboden.

Comfortabel wonen

De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis.

Drielaagse woningen met beukmaat 4,80 meter

Blok A - bouwnummers 2 t/m 5 In deze stoere drielaagse woningen van 4,80 meter breed is het heerlijk thuiskomen. Via de entreehal met een separaat toilet en de trap stap je de zonnige woonkamer met open keuken in. Op de eerste verdieping tref je 2 slaapkamers en een moderne badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een 3e slaapkamer, de technische ruimte en een grote vrij in te delen ruimte.

Bekijk het woningaanbod
Drielaagse woningen met beukmaat 4,80 meter

Drielaagse woningen met beukmaat 3,90 m

Blok B - bouwnummers 7 t/m 11 Blok D - bouwnummers 20 t/m 23 Blok E - bouwnummers 24 t/m 28 Deze sfeervolle drielaagse woning kent een beukmaat van 3,90 meter. Dankzij de drie verdiepingen heb je alle ruimte in huis. Op de begane grond tref je de entreehal met separaat toilet en trap. Ook geniet je hier van een sfeervolle woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping vind je een masterbedroom, de badkamer en tweede ruime slaapkamer. Ga je nog een trap omhoog dan kom je op de tweede etage met een derde slaapkamer, de technische ruimte en een vrij in te delen ruimte. Hobbykamer, muziekstudio of gameroom? Aan jou de keuze.

Bekijk het woningaanbod
Drielaagse woningen met beukmaat 3,90 m

Inclusief keuken en sanitair

Alle woningen in Waterzijde zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief keuken en sanitair van THUIS - de Showroom. Zie jij jezelf hier wonen?

Lees meer over de keuken en het sanitair
Inclusief keuken en sanitair