10 november 2022

Informatiebijeenkomst 15 november in De Tippe | Kom je langs?

In samenwerking met de gemeente Zwolle, woningcorporaties en andere projectontwikkelaars wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd om alle ontwikkelingen in De Tippe toe te lichten. Benieuwd? Kom gerust langs. De koffie staat klaar!

Informatiebijeenkomst 15 november in De Tippe | Kom je langs?

Informatiebijeenkomst 15 november van 19.00 - 21.00 uur

Kom je langs?

In de nieuw te bouwen wijk De Tippe in Stadshagen komen ruim 1300 woningen in een mooie mix van koop en huur. In drie buurschappen is veel ruimte en groen om te wonen, werken en recreëren. Met dorpse gezelligheid om de hoek en de stadse reuring op fietsafstand. Een buurt met kleine startersappartementen en grote gezinswoningen en alles er tussen in. De wijk krijgt inmiddels vorm. Er is extra aandacht voor betaalbaarheid: er komen 150 woningen extra in de betaalbare categorie. Denk hierbij aan rug-aan-rug woningen en beneden-boven woningen.

In De Tippe staan duurzaamheid en sociale inclusiviteit centraal. Er is plek voor iedereen en er gebeurt meer dan wonen alleen. Er zijn hoge ambities, onder andere op het gebied van energie, klimaatadaptatie en circulariteit. Gezinnen, starters, ouderen, mensen met een bijzondere woonwens.... Samen laten ze De Tippe ontstaan. Het is een buurt die niet tot in detail uitgewerkt is op de tekentafel. De buurt moet écht passen bij de wensen van de mensen die hier gaan wonen, werken en leven.

Ben je benieuwd naar de toekomstige plannen? Wil je meer weten over de ambities van de wijk, zoek je een super energiezuinige woning of heb je gewoon een prangende vraag? Kom gezellig langs! We staan te popelen om je alles over deze bijzondere wijk te vertellen.

Programma

Wat:                   Informatiebijeenkomst De Tippe

Wanneer:           Dinsdag 15 november – 19.00 tot 21.00 uur

Waar:                 Basisschool Het Saffier in De Tippe (Belvédèrelaan 444 in Zwolle | 038 420 2722)