08 oktober 2024

Start verkoop Groengaarde 15 oktober

Groengaarde is het nieuwste deelplan in De Tippe. Gelegen aan het water en omringd door bomen doet dit groene stukje stad haar naam eer aan. Groengaarde telt straks 28 stoere stadswoningen, verdeeld over vier woonblokken. Stuk voor stuk imposante woningen met ieder een eigenzinnige uitstraling.

Start verkoop Groengaarde 15 oktober

28 unieke huizen

Het verschil in hoogte, raampartijen, steenkleur, gevelmateriaal en metselwerkdetails versterkt het individuele karakter van iedere woning. Bovendien kiezen we voor variatie in het aantal woonlagen. Zo zijn er 20 woningen met drie lagen en 8 woningen met twee lagen. Daarmee is Groengaarde de plek voor iedereen die stads én toch ook groen wil wonen.

28 unieke huizen

Start verkoop dinsdag 15 oktober

Start verkoop

De verkoop start dinsdag 15 oktober. Van 17.00 tot 19.00u ben je van harte welkom bij De Woonfabriek Zwolle.

Adres Assiesstraat 126 Zwolle. 

Ons verkoopteam staat hier voor je klaar om je alles over het project en de woningen te vertellen. 

Plan een orientatiegesprek en krijg voorrang

Plan voor 18 oktober een oriĆ«ntatiegesprek in NextHome. Het resultaat van de oriĆ«ntatiegesprekken weegt mee bij de toewijzing. Je hebt hiermee dus een voordeel bij de toewijzing. De oriĆ«ntatiegesprekken bij NextHome starten vrijdag 4 oktober en eindigen vrijdag 18 oktober. Je kunt een orientatiegesprek aanvragen door het intakeformulier in te dienen. 
Lees het aankoopproces goed door zodat je weet wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een huis.

 

Aan jou de keuze

In Groengaarde weten we: geen mens is gelijk. Daarom is bij ons geen woning hetzelfde. We kiezen voor een rijk palet aan woningen, ieder met een eigen uitstraling. Kies je voor een stijlvolle donkerbruine steen of liever een stoere houten gevel? Wordt het een hoekwoning of liever een plekje in het midden? Aan jou de keuze.

Aan jou de keuze