28 juli 2022

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang

Een gasrekening die door het dak gaat? Niet in Houterf. Alle woningen zijn energieneutraal en gasloos. Dit betekent voor jou een optimaal wooncomfort, een heel lage energierekening én veel hypotheekvoordelen.

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang

In de aanloop naar de verkoop kun je uiteraard met al je vragen over de woningen terecht bij het verkoopteam en NEXTHome. NEXTHome is onze partner in hypotheekadvies en is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken. Wil je op voorhand al meer weten over de financiële voordelen en wat je maandlasten ongeveer gaan worden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een (digitaal) oriëntatiegesprek, zo weet je snel waar je aan toe bent. Bovendien krijg je bij een positieve uitkomst van het oriëntatiegesprek voorrang bij de toewijzing van de twee-onder-een kap woningen en de vrijstaande woning. Tot vrijdag 26 augustus kun je een digitaal oriëntatiegesprek inplannen met NEXTHome. Neem contact op met de adviseurs van NEXTHome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Miriam of Aletta. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Thuis in de Tippe en helpen je graag. Mailen kan naar info@nexthome.nl. 

Belangrijk: voor de prijsbegrensde woningen geldt een ander aankoopproces dan voor de twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woning. De prijsbegrensde woningen krijgen een financiële screening achteraf, na toewijzing. De twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woning hebben de screening vooraf.