08 juli 2022

Houterf is live!

Project Houterf is live! Houterf is het tweede deelplan van Thuis in de Tippe dat van start gaat. Hier bouwen we 15 rijwoningen, vier twee-onder-één-kappers en 1 ruime vrijstaande woning. Met elkaar vormen deze 20 woningen een gezellig woonhofje, met in het midden een gezamenlijke binnentuin. 

Houterf is live!

Via de interactieve kavelkaart op de website is het nu mogelijk alle woningen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het huis is, hoe groot de kavel is en hoe de indeling eruit ziet. Klik de woningen aan om de plattegronden, gevelaanzichten en de vrij op naam prijs te zien.

Geef je woningvoorkeuren aan ons door! Wij zijn benieuwd welke woning jou het meeste aanspreekt! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welke woning(en) je de meeste interesse hebt. In de accountomgeving is een online formulier beschikbaar waarmee je je interesse kunt aangeven voor een of meerdere woningen. Heb jij je voorkeuren al doorgegeven maar wil je ze toch weer wijzigen? Ook dat kan via je account!