De Watergaarde

De Watergaarde is het eerste deelplan in de Tippe. In dit deelplan komen 41 eigentijdse woningen met een afwisselend karakter. Je kunt kiezen voor een woning aan het water, een moderne rijwoning of een extra hoge hoekwoning met de luxe van een vierde woonlaag.

De Watergaarde bestaat uit 35 ruime stadswoningen (variërend van ca. 120 m² tot ca. 220 m²) en 6 appartementen (variërend van ca. 55 m² tot ca. 65 m²) met een stadse uitstraling door de platte daken. Alle woningen zijn gelegen rondom een gezamenlijke binnentuin die bewoners samen d.m.v. co-creatie vorm kunnen geven. Naast deze binnentuin heeft elke woning ook nog een ruime privé achtertuin. De woningen zijn energieneutraal (BENG 3=100%) met een warmtepomp en zonnepanelen. De beelden van De Watergaarde zijn nog in concept, het uiteindelijke ontwerp kan afwijken.

Het speels opgezette Watergaarde wordt een heerlijke groen woonhof met binnentuin. Aan de ene kant liggen de woningen aan het water waardoor je prachtig uitzicht hebt en een lekker terras aan de waterkant. Aan de andere kant grenzen de woningen aan de groene, parkachtige fietsroute van de Tippe. De gezamenlijke binnentuin krijgt veel biodiversiteit en de gevels en bergingen aan deze zijde vormen een natuurlijke houten binnenwereld. Decoratieve erfafscheidingen, groene pergola‚Äôs en mooi geïntegreerde duurzame parkeerplaatsen. Centraal in het hof komt een speelveld waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.

Het plan bestaat uit 35 stadsvilla's en 6 portiekwoningen. Op de hoek van ons project komen de zes portiekwoningen te staan met een ruimte voor bijeenkomsten. De woningen aan de Noord-Oost en Noord-West zijde van het plan liggen aan het water. Deze zeven prachtige waterwoningen grenzen direct met hun terras aan het water. De woningentree ligt aan de gezamenlijke binnentuin. Verder bestaat het aanbod uit moderne drie- en vierlaags woningen, allemaal met een eigen prive achtertuin en toegang tot de binnentuin.

Interesse in De Watergaarde? Meld je aan!

Aanmelden