Watergaarde

Watergaarde is het eerste deelplan in de Tippe. In dit deelplan komen 35 eigentijdse woningen met een afwisselend karakter. Je kunt kiezen voor een woning aan het water, een moderne rijwoning of een extra hoge hoekwoning met de luxe van een vierde woonlaag.

Nog enkele woningen beschikbaar in Watergaarde

Watergaarde bestaat uit 35 ruime stadswoningen en 6 appartementen (variërend van ca. 55 m² tot ca. 65 m²) met een stadse uitstraling door de platte daken. Alle woningen zijn gelegen rondom een gezamenlijke binnentuin die bewoners samen d.m.v. co-creatie vorm kunnen geven. Naast deze binnentuin heeft elke woning ook nog een ruime privé achtertuin. De woningen zijn energieneutraal (BENG 3=100%) met een warmtepomp en zonnepanelen. De verkoop van De Watergaarde is in volle gang. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Fijne bijkomstigheid is dat de bouw na de zomer aanvangt. Nieuwsgierig?

Bekijk het actuele aanbod
Nog enkele woningen beschikbaar in Watergaarde

Het speels opgezette Watergaarde wordt een heerlijke groen woonhof met binnentuin. Aan de ene kant liggen de woningen aan het water waardoor je prachtig uitzicht hebt en een lekker terras aan de waterkant. Aan de andere kant grenzen de woningen aan de groene, parkachtige fietsroute van de Tippe. De gezamenlijke binnentuin krijgt veel biodiversiteit en de gevels en bergingen aan deze zijde vormen een natuurlijke houten binnenwereld. Decoratieve erfafscheidingen, groene pergola’s en mooi geïntegreerde duurzame parkeerplaatsen. Centraal in het hof komt een gezamenlijke binnentuin die we in co-creatie met bewoners vorm gaan geven.

Het plan bestaat uit 35 stadsvilla's en 6 portiekwoningen. Op de hoek van ons project komen de zes portiekwoningen te staan met een ruimte voor bijeenkomsten. De woningen aan de Noord-Oost en Noord-West zijde van het plan liggen aan het water. Deze zeven prachtige waterwoningen grenzen direct met hun terras aan het water. De woningentree ligt aan de gezamenlijke binnentuin. Verder bestaat het aanbod uit moderne drie- en vierlaags woningen, allemaal met een eigen prive achtertuin en toegang tot de binnentuin.

Planning De Watergaarde

01

Woonwensen inventariseren

juli 2021

We zijn benieuwd naar jouw woonwensen. Je woonwensen kun je doorgeven via je account.
02

Woningvoorkeuren doorgeven 35 woningen

medio december 2021

Via de interactieve kavelkaart onder het kopje 'aanbod' is het nu mogelijk alle 35 grondgebonden woningen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het huis is, hoe groot de kavel is en hoe de indeling eruit ziet. Klik de woningen aan om de plattegronden, gevelaanzichten en de vrij op naam vanafprijs te zien. Wij zijn benieuwd welke woning jou het meeste aanspreekt! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welke woning(en) je het meeste interesse hebt. Heb jij je voorkeuren al doorgegeven maar wil je ze toch weer wijzigen? Ook dat kan via je account! De online start verkoop is 19 januari. Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving aangeven welke woning jij wil kopen. Alle verkoopstukken en de v.o.n. prijzen zijn dan bekend. Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met 14 januari een afspraak inplannen met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je de woning kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn. Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Miriam en Aletta. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Thuis in de Tippe. Mailen kan naar info@nexthome.nl Oriëntatiegesprekken met NextHome kunnen t/m 14 januari gevoerd worden. Houd er rekening mee dat je op tijd contact opneemt met NextHome om een gesprek in te plannen. Voor hun agenda geldt vol=vol. Maak daarom op tijd een afspraak.   Uiteraard sturen we je de volledige aankoopprocedure nog toe zodat je zeker weet wat je moet doen om kans te maken op een woning.
03

Start verkoop 35 grondgebonden woningen

19 januari 2022

De online start verkoop van De Watergaarde is 19 januari. (De 6 appartementen gaan begin 2022 in verkoop) Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving aangeven welke woning jij wil kopen. Alle verkoopstukken en de v.o.n. prijzen zijn dan bekend. Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met 14 januari een gesprek voeren met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je de woning kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn. Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Miriam en Aletta. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Thuis in de Tippe. Mailen kan naar info@nexthome.nl Lees het volledige proces onder kopje downloads.
04

Bezoek showroom en koperskeuzes

maart 2022

Huidige fase

Vanaf maart kan je om tafel met onze sales adviseur om jouw keuken en sanitair samen te stellen. Samen met deze adviseur kies je ook alle meerwerkopties om de woning helemaal af te werken naar jouw wensen.
05

Start bouw

september 2022

De bouw gaat starten!
Situatietekening