Houterf

Houterf bestaat uit 20 moderne woningen in een dorpse setting. Natuurlijke materialen, veel groen en een gezamenlijke binnenhof.

Houterf

Houterf is het tweede deelplan in De Tippe dat van start gaat. Hier komen 15 moderne (prijsbegrensde) eengezinswoningen, vier stoere twee-onder-één-kappers en een ruime vrijstaande woning. Met elkaar vormen deze 20 woningen een gezellig woonhofje. 

Een ruime achtertuin, parkeerruimte in de binnentuin en rustige straatjes waar de kinderen onbezorgd tikkertje spelen of een balletje trappen. In Houterf krijg je meteen dat huiselijke dorpsgevoel. Alles in Houterf is groen opgezet. Van de gezamenlijke binnenhof met vrolijke bloemen en planten tot het sedumdak van je eigen berging. Hier is de natuur je beste buur.

Bekijk het woningaanbod!

Of je nu kiest voor een ruime twee-onder-een-kapwoning, een vrijstaande woning of een van de 15 moderne eengezinswoningen, jij geniet iedere dag van optimaal wooncomfort. Jouw woning is energieneutraal en koop je inclusief warmtepomp en keuken & badkamer die je uit mag zoeken in onze eigen showroom. Prettige bijkomstigheid is dat de complete afwerking onder de SWK garantie valt.

Ook aan de buitenzijde is de woning hoogwaardig afgewerkt. Van de stoere houten gevelbekleding en de zonnepanelen op het dak tot de ruime berging en de pergola in je voortuin. Om van jouw nieuwe huis jou thuis te maken, zijn er verschillende optiemogelijkheden uitgewerkt. Wat dacht je van een dakkapel of een uitbouw? De keuze is aan jou.

Heb jij interesse in Houterf?

Bekijk het woningaanbod