Stoer & stads wonen in Hoekzicht

Ben jij op zoek naar een gaaf nieuwbouwappartement in de hippe wijk Stadshagen? Dan kom jij thuis in De Tippe, de nieuwste buurt van Stadshagen. Hier bouwen we 6 stoere, energiezuinige stadsappartementen variërend van ca. 54m² tot ca. 66m². Hoekzicht is jouw kans op een unieke woonplek!

Start verkoop 25 maart

De verkoop van de 6 appartementen type Hoekzicht start 25 maart! Onder het kopje services --> downloads lees je het aankoopproces. Hier staan alle stappen in uitgelegd zodat je precies weet wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een van de appartementen!

Stoere stadsappartementen

Uitgebreid koken in de moderne keuken. Lekker lang bingewatchen met jouw favoriete serie in de woonkamer. En vanuit je slaapkamer zo onder de douche stappen met de badkamer en suite. Jouw nieuwe appartement biedt je alles wat je wenst. Kies je voor een woning op de begane grond of een balkon op de eerste, tweede of derde verdieping? Welk appartement je ook kiest, je kunt op ieder zonnig moment buiten zitten. De 6 appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen, inclusief de begane grond. Daarbij heb je de keuze uit een tweekamer appartement (54 m²) of een driekamer appartement (66 m²). Wonen in Hoekzicht kan al vanaf EUR 245.000,- V.O.N.

Bekijk het aanbod
Stoere stadsappartementen

Klaar voor de toekomst

Jouw nieuwbouwappartement geeft je letterlijk volop groene energie. Niet alleen vind je in de wijk volop natuur zoals het centrale weidepark, de uitgestrekte polder Mastenbroek, de IJsseldelta en de Milligerplas. Met een warmtepomp in de grond en zonnepanelen op het dak is jouw woning bovendien klaar voor de toekomst. Als dat je geen positieve energie geeft!

Klaar voor de toekomst

Wonen in De Watergaarde

Jouw appartement ligt op de hoek van De Watergaarde. De Watergaarde is het eerste deelplan van De Tippe. Naast de 6 stoere stadsappartementen verrijzen hier nog 35 stadswoningen. Aan de ene kant liggen de woningen aan het water, aan de andere kant grenzen ze aan de groene, parkachtige fietsroute van de Tippe. De Tippe ligt in Stadshagen. Een diverse en jonge stadswijk in Zwolle waar je alle faciliteiten vindt die je nodig hebt. Van een volwaardig winkelcentrum met een breed scala aan winkels tot het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis, die bruisen van de activiteiten.

Bekijk het aanbod
Wonen in De Watergaarde

Planning appartementen Hoekzicht

01

Woonwensen inventariseren

juli 2021

We zijn benieuwd naar jouw woonwensen. Je woonwensen kun je doorgeven via je account.
02

Start verkoop 6 appartementen

25 maart 2022

Huidige fase

De online start verkoop van 6 appartementen type Hoekzicht is 25 maart. Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving aangeven welk appartement jij wil kopen. Alle verkoopstukken en de v.o.n. prijzen zijn dan bekend. Bij toewijzing van een appartement is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of het appartement haalbaar en betaalbaar voor je is. Mocht je een appartement toegewezen hebben gekregen neemt NextHome direct contact met je op om een gesprek in te plannen! Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je het appartement kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn. Lees het volledige aankoopproces onder het kopje services -- downloads.
03

Bezoek showroom en koperskeuzes

mei 2022

Vanaf mei kan je om tafel met onze sales adviseur om jouw keuken en sanitair samen te stellen. Samen met deze adviseur kies je ook alle meerwerkopties om het appartement helemaal af te werken naar jouw wensen.
04

Start bouw

september 2022

De bouw gaat starten!