17 december 2021

Het woningaanbod van De Watergaarde is live! Geef jouw woningvoorkeuren door

De Watergaarde is live!  Via de interactieve kavelkaart is het nu mogelijk alle woningen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het huis is, hoe groot de kavel is en hoe de indeling eruit ziet. Geef je woningvoorkeuren aan ons door!

Het woningaanbod van De Watergaarde is live! Geef jouw woningvoorkeuren door

In welke woning heb jij interesse?

Wij zijn benieuwd welke woning jou het meeste aanspreekt! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welke woning(en) je het meeste interesse hebt. In de accountomgeving is een online formulier beschikbaar waarmee je je interesse kunt aangeven voor een of meerdere woningen. Heb jij je voorkeuren al doorgegeven maar wil je ze toch weer wijzigen? Ook dat kan via je account!

In welke woning heb jij interesse?

Orientatiegesprek NextHome

Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met vrijdag 14 januari een afspraak voeren met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je de woning kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn.  Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Miriam of Aletta. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Thuis in de Tippe. Mailen kan naar info@nexthome.nl.  Oriëntatiegesprekken met NextHome kunnen t/m vrijdag 14 januari gevoerd worden. Houd er rekening mee dat je op tijd contact opneemt met NextHome om een gesprek in te plannen. Voor hun agenda geldt vol=vol. Maak daarom op tijd een afspraak. I.v.m. het coronavirus vinden de oriëntatiegesprekken online plaats via Microsoft Teams.

Orientatiegesprek NextHome