01 juli 2021

Groen en water, maak kennis met onze plannen

De afgelopen periode hebben we niet stilgezeten en zijn we druk bezig geweest met het eerst veld dat in de Tippe in verkoop gaat. Veel mensen hebben hun woonwensen aan ons doorgegeven via de website en deze woonwensen zijn vertaald in dit plan. Vol enthousiasme presenteren we ons eerste deelplan in de Tippe aan jullie! 

Groen en water, maak kennis met onze plannen

Het project ligt centraal in De Tippe in het buurschap Stedelijke Radialen. In dit buurschap is veel ruimte voor bewonersinitiatieven en het combineren van wonen en werken. De woningen worden 3 tot 4 verdiepingen en liggen rond een gezamenlijke binnenplaats. 

Het eerste deelplan heeft veel kwaliteiten. In het plan komen water en groen samen. Aan de ene kant liggen de woningen aan het water waardoor je prachtig uitzicht hebt en een lekker terras aan de waterkant. Aan de andere kant liggen de woningen aan de groene, parkachtige fietsroute van de Tippe.  Alle woningen zijn rondom een gezamenlijke binnentuin gelegen. In deze binnentuin zijn voldoende parkeerplaatsen voor de bewoners maar is ook veel ruimte voor groen.

De binnentuin heeft veel verschillende beplanting en gezellige plekjes waar je kunt zitten. Een oase van rust waar je lekker kunt ontspannen, een praatje maakt met je buren en een fijne plek waar kinderen vrij kunnen spelen.  Onze plannen voor de binnentuin zijn slechts een idee! De definitieve inrichting van de tuin willen we samen met jullie als toekomstige bewoners gaan bepalen (in co-creatie).  Het plan bestaat uit ca. 35 stadswoningen die 3 of 4 woonlagen hebben en dus veel leefruimte bieden. 

Onze planning is dit najaar met de woningen in pre-sale te gaan. Wat dit betekent en wat de precieze datum van de pre-sale wordt, zullen we op tijd communiceren via de website en onze nieuwsbrieven. Heb je je nog niet aangemeld? Dit kan alsnog via de aanmeldbutton.

Aanmelden